Messen slijp service (landelijk) Binnen no-time weer vlijmscherp!

Met onze slijpservice kunt u uw botte messen naar ons opsturen met behulp van onze speciale messenverzenddoos. Binnen 3 tot 5 dagen zijn de messen weer geslepen terug. Eventueel kunnen wij u een leenset messen meesturen.

Ecologisch verantwoord

Het slijpen van messen is een duurzame manier om ervoor te zorgen dat je langer gebruik kunt maken van je messen.

Gemakkelijk

Je hoeft je messen alleen maar op te sturen in een speciale messenverzenddoos en het retourlabel te gebruiken dat we meesturen.

Landelijke dekking

We bieden onze slijpservice aan door heel Nederland.

Klanten over ons

Snel de messen weer geslepen terug, zeer tevreden met het resultaat. Pas op met je vingers want ze zijn echt heel scherp.

R. Brusse

Zowel messen als planken laten slijpen door deslijper en alles is weer zoals nieuw. Scheelt ons weer nieuwe planken en messen kopen en daarom ook duurzaam. Geweldige service

M Geleijnse

De messen zijn heel scherp weer terug gekomen. Met de leenset konden we goed door werken in ons bedrijf.

Michael Ouden

Hoe werkt het?

1. Inpakken en versturen

Verpak de messen in onze veilige messenbox die wij naar je opsturen met retourlabel.

2. Snel professioneel geslepen

Met meer dan 30 jaar aan ervaring slijpen we de messen en zijn ze scherper dan nieuw.

3. Ontvang de messen

Binnen een week krijgt u scherpe messen terug voor optimaal gebruiksgemak.

Slijp opdracht aanvragen

Vul onderstaand formulier in en u ontvangt van ons een vrijblijvende offerte.

Veelgestelde vragen

Afhankelijk van hoe vaak je jouw messen gebruikt, raden wij aan om deze minstens één keer per jaar te laten slijpen. Als je jouw messen intensiever gebruikt, bijvoorbeeld in een drukke keuken, is het verstandig om deze vaker te laten slijpen.

Bij DeSlijper.nl streven we ernaar om jouw messen binnen 3-5 werkdagen weer scherp terug te sturen. Zo kun je snel weer aan de slag met scherpe messen.

Wij kunnen alle soorten messen slijpen behalve japanse. Mocht je twijfelen of wij jouw messen kunnen slijpen, neem dan gerust contact met ons op.

Ja dat kan! Geef aan welke type messen en hoeveel er nodig zijn en dan sturen wij deze mee met onze messenbox.

Messen laten slijpen

Ben jij een professionele kok en wil jij altijd met vlijmscherpe messen werken? Dan is Deslijper.nl dé oplossing voor jou!

Deslijper.nl is dé nationale specialist op het gebied van het slijpen van koksmessen. Met onze snelle en betrouwbare service zorgen wij ervoor dat jij altijd over scherpe messen beschikt. Het enige wat jij hoeft te doen is jouw messen in een speciale verzenddoos te plaatsen en deze, samen met het retourlabel dat door ons wordt verstrekt, terug te sturen. Zo kun je eenvoudig en snel gebruik maken van onze professionele slijpservice, waar je ook woont in Nederland.

Scherpe messen voor de professionele kok

Als professionele kok weet jij als geen ander hoe belangrijk het is om met scherpe messen te werken. Niet alleen vergemakkelijkt het bereiden van gerechten, maar het zorgt ook voor meer veiligheid in de keuken. Botte messen leiden namelijk tot meer ongelukken in de keuken. En laten we eerlijk zijn, wie wil er nou niet efficiënter én veiliger werken?

Het slijpen van messen is een vak apart, en bij Deslijper.nl beschikken we over alle kennis en vaardigheden om dit professioneel te kunnen uitvoeren. Door gebruik te maken van de professionele slijpservice ben je verzekerd van een vakkundige en zorgvuldige behandeling van jouw messen. Zo kun jij met een gerust hart aan de slag in de keuken.